Hotel Ženeva LUX, kao ugostiteljski objekat visoke kategorije, u potpunosti je prilagođen svim Vašim potrebama i zahtevima.
Opremljen je izvanrednim apartmanima, jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama koje se nalaze u sistemu inteligentnih soba. Svaka soba poseduje TV, DVD, klimu …


Priča porodice Popović počinje 1994. godine. Otvoreni restoran je poneo ime Ženeva, iz poštovanja, prema bivšem vlasniku objekta koji je dugo godina radio u Ženevi (Švajcarska). Tradicija imena ugostiteljskog objekta je nastavljena i danas predstavlja sinonim odličnih ugostiteljskih usluga.
Restoran Ženeva je 2000. godine prerastao u hotel Ženeva, da bi se 2009. godine razvio u hotel Ženeva Lux. Danas je to hotel sa 4 zvezdice i prostire se na 3000 kvadrata. Hotel je udaljen svega 800 metara od centra Kragujevca.
Budući planovi (druga faza) Ženeve Lux su proširenje kapaciteta smeštajnih jedinica na 60 i otvaranje wellness i spa centra u sklopu hotela.

Parking za 350 vozila. - pod video nadzorom i sa čuvarem parkinga.
Ceo objekat pod video nadzorom.
Smešten na samo 500 metara od autoputa, hotel Ženeva Lux nudi besplatan bežični internet, besplatan parking i luksuzne klimatizovane sobe sa kablovskom televizijom i mini-barom. U à-la-carte restoranu služe se raznovrsni internacionalni specijaliteti. Sve sobe imaju podove prekrivene tepihom, sef i DVD plejer.
Hotel raspolaže sledećim tipovima smeštajnih jedinica
Dvokrev.sobe kl. ležaj
Trokrev.sobe ( 2 + 1)
Elegant app ( 2+1)
Ekskluziv app ( 2+1)


Još o hotelu

Kupatila u sobama uključuju besplatan toaletni pribor, bade-mantile i papuče. Gosti mogu da se opuste uz odabrane besplatne novine i da uživaju u doručku u zasebnoj sali za doručak. Na raspolaganju im je i besplatna usluga peglanja. Hotel Ženeva Lux udaljen je samo 800 metara od centra Kragujevca, gde gosti mogu da posete Amidžin konak, zgradu pozorišta iz XIX veka i Spomen-park Šumarice. Fabrika automobila FIAT nalazi se na oko 5 km od hotela.
Posebno izdvajamo naša dva restorana: Superior i LUX.


Galerija fotografija hotela